Flottakezelés

Az UFleet Kft a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos összes teendőt ellátja: a jármű beszerzéstől a szakszerű karbantartási-javítási munkákon keresztül a használt járművek értékesítéséig. Minden járműüzemeltetéssel kapcsolatban felmerülő feladatot megold, így ügyfelei teljes egészében a vállalkozásuk irányítására koncentrálhatnak.

Biztosítási ügyintézés

Biztosítási káresemény bekövetkezésekor nagy könnyebbség, ha egy felkészült csapat veszi kézbe a biztosítási ügyek intézését.

A gépjármű üzemeltetés kiemelt kockázatai közé tartoznak a káresemények által képviselt pénzügyi veszteségek. Az UFleet Kft - köszönhetően a sok éves tapasztalatának és a a biztosítótársaságokkal kialakított szakmai kapcsolatainak - rendkívül gyorsan intézni tudja a káresemények gyors és költséghatékony rendezését.

Kiemelt szolgáltatásai közé tartozik a teljeskörű biztosítási ügyintézés, legyen az Casco vagy kötelező gépjármű felelősség biztosítás (KFB) terhére elvégzendő javítás.

Ezek közé a következők tartoznak:

  • azonnali segítségnyújtás a balesetet szenvedő sofőr részére (0-24 Hotline),
  • a gépjármű elszállítása,
  • csereautó biztosítása
  • eljárást az ügyfél nevében a biztosító felé,
  • adminisztráció,
  • szükség esetén a vitás ügyek bonyolítása. 

A gépjármű felelősségbiztosításon kívül teljes körű casco termékeket is biztosítunk.

Az UFleet Kft teljes mértékben átvállalja ügyfeleitől a biztosítási és kárrendezési adminisztrációt. Saját kárrendezési és kárszakértői kapacitással rendelkezünk, így a felesleges várakozási idő minimális.

A bekövetkezett karosszéria javításokat saját telephelyén rendkívül gyors határidőkkel végzi.