Az UFleet Kft tulajdonosaiként elsőként a szerviz szolgáltatások piacára léptünk be 2002-ben az UFleet Szerviz Kft beindításával, amely szinte csak és kizárólag céges autók rendszeres karbantartására szakosodott. Napjainkban már 16 szerelőálláson fogadjuk ügyfeleink autóit!

Partnereink igényei 2007-től arra sarkalltak bennünket, hogy belépjünk a céges autóflotta finanszírozási piacra is. Az ügyfeleink elégedettségét mutatja, hogy a több, mint 20 éve indított vállalkozás első partnerei a mai napig is rendszeres ügyfelei az UFleet cégcsoportnak.

Cégünk jelenleg több, mint 1200 autó teljeskörű karbantartását és flottakezelését végzi.

Az idők folyamán az autók finanszírozását végző UFleet Kft lett a cégcsoportunk meghatározó tagja. Ennek oka az egyre erősödő közgazdasági környezet, illetve a számviteli törvények kedvező alakulása is.


Az autók javítását saját, önálló és márkafüggetlen szervizünkben végezzük, valamint saját alkatrész importunknak köszönhetően a lehető legversenyképesebb áron tudunk autóalkatrészt vásárolni. Üzleti sikerünk másik fontos záloga, hogy olyan kiváló kollégákat sikerült alkalmaznunk, akik jó szakemberek és elkötelezettek a munkájuk és munkaadójuk iránt egyaránt.


A 2000-es évek elején tulajdonosként csak azt szerettük volna, hogy a kiválasztott piacunkon alvállalkozóktól függetlenedve igényesen és rugalmasan ki tudjuk szolgálni az ügyfeleinket, mellyel magunk és az alkalmazottjaink egzisztenciáját tudjuk biztosítani. 2023-ra azonban egyértelműen kiderült, hogy a minőségi beszállítók, a gondosan kiválasztott és megbízható ügyfelek, valamint a kellő szakértelemmel és lojalitással rendelkező alkalmazottak a tapasztalt tulajdonosok vezetésével ennél sokkal többre képesek!