Személyre szabott, rugalmas és zökkenőmentes flottakezelő megoldások cégeknek, fix havidíjjal, garanciával. Már 16 szerelőálláson fogadjuk ügyfeleink autóit! Ez a UFleet Flottakezelő.

Ufleet Flottakezelő - Rólunk

Teljes körű flottakezelési és szervizszolgáltatásokra specializálódtunk, ami lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan és költséghatékonyan üzemeltessék gépjárműflottájukat.

Személyre szabott, rugalmas és zökkenőmentes flottakezelő megoldások cégeknek, fix havidíjjal, garanciával.

20+ éves

szakmai tapasztalat a flottakezelés területén

300+

elégedett ügyfél

1200+

autó teljes körű karbantartása és kezelése

100%

magyar tulajdonú vállalat

Budapesti fókusz, nemzetközi minőség

Magyar Lízingszövetség tagja

UFleet Kft. - Több mint flottakezelés

A UFleet Flottakezelő küldetése, hogy kiváló színvonalú szolgáltatásaival a flottakezelés minden aspektusát lefedje, saját szervizzel és személyre szabott finanszírozási lehetőségekkel. Célunk, hogy gördülékeny megoldást nyújtsunk a budapesti vállalkozások mobilitási igényeire, beleértve a flottakezelési folyamatok egyszerűsítését, illetve optimalizálását, valamint a gyors és teljes körű szervizszolgáltatás 7/24 rendszerben történő biztosítását.

Hiszünk abban, hogy a flottakezelés nemcsak az üzemeltetésről és a karbantartásról szól, hanem egy partnerségen alapuló kapcsolatot is jelent ügyfeleinkkel. Ennek szellemében törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk számára rugalmas, megbízható és átlátható szolgáltatást adjunk, amelyek hozzájárulnak a vállalkozások sikeréhez és növekedéséhez.

Szolgáltatásaink

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, kedvező feltételekkel:

  • Típus- és modelljavaslatok az ideális autó kiválasztásához, extra kedvezményekkel és 24 órán belüli ajánlatkészítéssel a tartós bérleti konstrukciókra
  • Forint- vagy euróalapú lízingfinanszírozás
  • Teljes körű flottakezelés és fix havi díjak a tartós bérleti idő alatt
  • Pontos és gyors szervizszolgáltatás, önálló alkatrészimport-háttérrel, a saját, 16 állásos, márkafüggetlen szervizünkben, jellemzően 1-2 napos határidővel
  • Csereautó a javítások vagy karbantartás idejére
  • 7/24 rendszerű háztól házig szolgáltatás Budapesten és az agglomerációban
  • Azonnali segítség baleset esetén és autómentés az egész ország területén
  • Gumihotel a saját telephelyünkön
  • Műszaki vizsgáztatás

A mi történetünk

Az UFleet Flottakezelő története a szakmai szenvedély és az innováció jegyében íródott. A Sebők Levente és Bajzáth Levente által 2002-ben alapított UFleet Kft. csapata összesítve több mint 200 éves szakmai múlttal, már több mint 20 éve formálja a flottakezelési piacot. A kezdetektől fogva alvállalkozók nélkül, saját erőforrásokat és olyan innovatív megoldásokat ötvözve, mint az időpontfoglaló rendszer és ügyfélkapu, törekszünk arra, hogy az ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsuk.

Partnereink igényei 2007-től arra sarkalltak bennünket, hogy belépjünk a céges autóflotta-finanszírozási piacra is. Ügyfeleink elégedettségét mutatja, hogy első partnereink a mai napig is rendszeres ügyfelei az UFleet cégcsoportnak.

20 fős szakértői csapatunk Budapestre fókuszálva, de nemzetközi minőségben végzi a munkáját, így ma már több mint 300 budapesti vállalkozás flottakezeléséért felelünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a UFleet Flottakezelő 2024-től a Magyar Lízingszövetség tagja, és olyan stratégiai partnereket tudhatunk magunk mellett, mint a Porsche Hungária, az Oberbank és a Merkantil Bank.